TV Room/Snug, Surbiton

A complete redesign of the main living room for a family home in Surbiton, Surrey. The brief for this project was to update this room from a children's playroom to a more cosy TV room/Snug for the family as the children were now growing up, providing somewhere for the children to relax but also for the adults to enjoy in the evenings.

The family's style preference was modern but comfortable so we chose a soft, muted grey (Little Greene, French Grey) as the main wall colour with a deep plum (Dulux, Oyster Cove) for the feature wall to bring some warmth to the room.  This was further enhanced by a grey corner sofa which was big enough to fit the whole family and an accent of mustard yellow in the form of cushions and a snuggle chair to add a pop of brightness.  Accessories were added to highlight the family's love of travel and reference to some of the countries they have spent time in, bringing a personal touch to the end design.

HOME